zondag 14 april 2024

Ontmoeting Dat Treft - Veiligheid in en om de woning

Datum: 
 zondag 14 april 2024
Tijdstip: 
 15:00  - 16:00
Locatie: 
 Maria Christina Kerk
Prijs: 
 toegang is gratis

Veiligheid in en om de Woning

Cees van Rijswijk zal u een aantal tips geven voor een veilige woonomgeving. U krijgt concrete tips om u veiliger te voelen in uw woning en de woonomgeving.

Oplichters worden steeds slimmer. Ze verzinnen steeds weer nieuwe manieren om mensen van hun privégegevens of bezittingen te beroven. 
Tijdens de coronacrisis zagen we bijvoorbeeld oplichters die zich voordoen als verpleger en u zogenaamd komen prikken. Of een bankmedewerker die even bij u langskomt, omdat u niet naar de bank kunt komen. Iedereen kan slachtoffer worden van dergelijke trucs. Daarom hebben het ministerie van Justitie en Veiligheid en zijn partners de handen ineengeslagen om voorlichting te geven over de verschillende methodes van deze oplichters. Samen zorgen we ervoor dat criminaliteit niet loont. Daarom staat de maand april in het teken van Senioren en Veiligheid. En hebben wij als kerk daarom deze bijeenkomst georganiseerd.  
Onder de slogan ‘Maak het oplichters niet te makkelijk’ Ook zal er aandacht besteed worden aan de veiligheid in uw woning.

Hartelijk welkom!

terug