vrijdag 27 september 2024 t/m zaterdag 28 september 2024

Oecumenisch kloosterweekeinde 2024

Datum: 
 vrijdag 27 september 2024 t/m zaterdag 28 september 2024
Tijdstip: 
 15:00
Locatie: 
 Denekamp
Prijs: 
 € 210,- pp

Oecumenisch kloosterweekeinde 2024
Graag nodigen we jullie uit om met ons mee te gaan nu we vanuit de Onze Lieve Vrouwekerk en de Maria Christina Kerk weer een gezamenlijk kloosterweekeinde organiseren.
In het weekeinde van 27 - 29 september a.s. zullen we te gast zijn bij de zusters van Denekamp, Franciscanessen, in hun klooster dat ligt verscholen in het Twentse groen. Adres: Gravenallee 30, 7591 PE Denekamp. We verblijven in het Franciscushuis en er zijn ook enkele kamers in het Sint Jozef.
Aankomst: vrijdag de 27e om 15.00 uur en
vertrek zondag de 29e na de lunch.
Om alvast een indruk te krijgen kun je de mooie website van de zusters
bezoeken: www.zustersvandenekamp.nl

Het thema van het weekeinde zal zijn:
‘Zoektocht naar mijn ziel’.
Samen met elkaar en door middel van verschillende werkvormen, tijdens de gebedsviering van de zusters en in onze eigen stille tijd, zullen we bezig zijn met allerlei vragen die mensen zich stellen op hun zoektocht naar de zin van het leven, de kern van jezelf, naar je ziel. Zoals: bestaat er zoiets als een ziel? En zo ja, kun je die zien, voelen en/of ervaren? Wat is daarover aangereikt in de Bijbel en in verschillende levensbeschouwingen?
Op zaterdagmiddag gaan we naar buiten, en er is volop gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en gesprek.

De kosten voor het weekeinde bedragen € 210 per persoon, waarbij 2 overnachtingen in 1 of 2 -persoonskamers met eigen sanitair, alle maaltijden, koffie en thee met lekkers en zaalhuur zijn inbegrepen. Het is bij de zusters, voor wie dat aangeeft, ook mogelijk om vegetarisch te eten.

Er is ruimte voor maximaal 24 deelnemers. De zusters willen graag tijdig weten met hoeveel mensen we zullen komen, dus aanmelden kan vanaf nu bij Annie van Dijk, email: annie.v.dijk@outlook.com of telefonisch: 030-2281589
Deze inschrijving wordt definitief als u € 50 heeft overgemaakt naar Protestantse Gemeente te Den Dolder:
NL33TRIO0379432501 (onder vermelding van kloosterweekeinde 2024)

We kijken ernaar uit om met jullie de gastvrijheid van de zusters te ervaren!

Pastor Annelies van den Boogaard en ds. Renske Zandstra
 

terug