Verhuur

Lettergrootte aanpassen:

Kerkzaal
De kerkzaal is uiteraard ontworpen voor de eredienst, maar beschikt over een uitstekende akoestiek en is daarom buitengewoon geschikt voor concerten, exposities, lezingen en grotere vergaderingen. Geluidsinstallatie met microfoons is voorhanden. De zaal beschikt over ca. 200 zitplaatsen. Avondmaalstafel, lezenaar en doopvont zijn verplaatsbaar. Voor de kerk is een beperkte parkeerruimte. De verhuurprijs van de kerkzaal is € 250,- per dagdeel en € 300,- per dag, exclusief schoonmaakkosten, koster en eventueel kosten organist.
Afmetingen ca. 18m x 11m (incl. liturgisch centrum 3m x 11m). Klik hierkerkzaal2kerkzaal3plattegrond kerkzaal voor enkele foto's en een plattegrond. Voor een 360 graden impressie klik hier.


Ontmoetingszaal
De ontmoetingszaal wordt zondags na de dienst gebruikt als ontmoetingsplaats (met koffie) voor de gemeenteleden. De zaal is voorzien van ca. 40 stoelen aan tafels en is daarmee geschikt voor kleinere gezelschappen. De zaal is ook leeg te gebruiken b.v. yoga, kindergymnastiek, muzieklessen etc. waarbij stoelen en tafels achter een gordijn op het podium zijn gezet. Een lezenaar, podium en projectiescherm zijn in overleg beschikbaar. De huurprijzen bedragen € 30,- per uur, € 100,- per dagdeel en € 150,- per dag.
Afmetingen ca. 12m x 7m (incl. podium 2m x 7m). Klik hierwijkzaal2wijkzaal3plattegrondwijkzaal voor enkele foto's en een plattegrond.


Bovenzaal

Deze zaal is beperkt beschikbaar voor verhuur. De prijzen bedragen € 25,- per uur, € 70,- per dagdeel en € 125,- per dag.
De zaal is door de trap niet toegankelijk voor rolstolgebruikers. Afmetingen ca. 9m x 7m. Klik hierBovenzaal1plattegrond bovenzaalvoor enkele foto's en een plattegrond.

Keuken
Voor gebruik van de keuken worden, afhankelijk van het gebruik prijzen van €10,- tot €25,- in rekening gebracht. Een koffiezetapparaat (12 koppen per keer), kopjes, glazen en bestek tot ca. 100 personen zijn eventueel beschikbaar.

Voor meer informatie of overleg kun je contact opnemen met de coördinator Verhuur mevrouw Edith Brehm.